Catering

 • Adria gastro

  Heinzelova 53a

  Tvrtka Adria gastro d.o.o članica je Adria grupe, najveće outsourcing tvrtke u Hrvatskoj. Klijenti AG cateringa imaju jedinstvenu priliku kušati vrhunske delicije domaćeg kontinentalnog i mediteranskog podneblja, kao i delicije egzotičnih i ekskluzivnih kuhinja.

 • Balon

  Prisavlje 2

  Restaurant Balon smjestio se na zagrebačkom Prisavlju u neposrednoj blizini Boćarskog doma. U okolici nalazi se dječje igralište prepuno zanimljivog sadržaja, park i uređena šetnica uz Savski nasip. Osim toga, valja spomenuti i gradski parking velikog kapaciteta koje rješava problem parkiranja.

 • Bimbo

  Ljubijska 83

  Mlada tvrtka osnovana 2004.godine. Odlika tvrtke je tradicionalan način pripreme jela i korištenje prirodnih sastojaka.

 • Casablanca

  Ulica grada Vukovara 271

  Restoran Casablanca vrhunski je restoran koji se nalazi u Ulici grada Vukovara 271 u Chromosovom tornju, ulaz sa sjeverne strane. U elegantno i vrhunski uređenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje će Vaše povjerenje opravdati vrhunskim kulinarskim trendovima.

 • Catering Kvatrić

  Maksimirska 9

  Catering Kvatrić polazi od filozofije da je strast za hranom i vrhunskim ugođajem osnova svake svečanosti. Stoga se njihov kulinarski tim trudi nadmašiti sva očekivanja klijenata u okusima i umjetničkoj prezentaciji pomno odabranih delicija.

 • Catering Team Lisak

  Zavrtnica

  Od 1999. do danas Catering Lisak je zacrtao svoje ime u hrvatskoj gastro sceni, ostavljajući iza sebe sjajne kulinarske kreacije, uvijek težeći savršenstvu.

 • Catering TM

  Športska 1, 10437 Bestovje

  Catering Majetić je danas jedna od najvećih i najuglednijih tvrtki u Hrvatskoj u potpunosti profesionalizirana i posvećena cateringu.

 • Favory

  Sveti Duh 50

  Ugledna Catering i Banqueting kuća s najduljim djelovanjem u Hrvatskoj. Imaju neprekidno 22-godišnje iskustvo i usavršavanje, visoko kvalificirano osoblje, kontinuiranu edukaciju. Organiziraju domjenake, vjenčanja i bankete.

 • Gti

  Masarykova 20

  Ugostiteljski obrt Gti osnovan je 1996. godine, od kada u Zagrebu na više lokacija vode restoran, caffe bar i catering. U godinama iza njih poslovali su s velikim brojem potrošača - konzumenata njihovih usluga, što im je i donijelo određenu profesionalnost i kvalitetu.

 • Ivić

  Vlaška 64

  Jasenka i Neven Ivić vrhunski su profesionalci i začetnici obiteljskog obrta Catering Ivić. Posjeduju diplomu «Zagrebačke ugostiteljske škole», a gospodin Ivić je cijenjeni član Hrvatskog kuharskog saveza.

 • Lido

  Jarun

  Lido je prava gastronomska oaza u kojoj u miru i veselju možete jednostavno objedovati ili provesti neke od najčarobnijih trenutaka u životu.

 • Medvedgrad

  Samoborska cesta 217

  Pivovara i pivnica Medvedgrad je započela sa svojim radom 22.12.1994. godine na uglu Savske i Vukovarske, kao prva mini pivovara i pivnica u Zagrebu. Svoje je goste privukla kvalitetnom pivom vlastite proizvodnje, ali i bogatom ponudom domaćih pivničkih jela.

 • Placa

  Šibenska 4

  Njihova je misija brižljivo prebrati svakodnevno svježe nutritivne namirnice koje će preoblikovati u kulinarsku deliciju, kako bi vam svaki zalogaj predstavljao vrhunski užitak koji će potpuno zavesti vaše nepce.

 • SORA Catering by Catering Klub književnika

  Ulica Petra Hektorovića 2

  SORA Catering nudi potpunu prilagodljivost svojih usluga po mjeri i zahtjevima svakog događaja s jasnim razumijevanjem potreba i ciljeva klijenata. Poznati su po čarobnom i diskretnom pružanju usluga, garantirajući najviši standard usluge i zadovoljstvo gostiju.

 • Zlatna zvona

  Busovačka 19

  Obiteljska tvrtka koja radi gotovo 20 godina. Svojim iskustvom kroz godine rada, usavršili su se u pružanju usluge cateringa kao i korporativnog ugostiteljstva.