Predlažemo

Lokalne turističke agencije predlažu brojne programe za zanimljiva i uzbudljiva putovanja koja uvijek uključuju razgledavanje, istraživanje, primjerenu dozu adrenalina i, dakako, uvijek profesionalnu uslugu. Od velikog broja programa, koje će lokalna agencija prilagoditi Vašim potrebama ili osmisliti nove, predlažemo sljedeće:

Razgledajte Zagreb letom u balonu, vožnjom  u starom tramvaju  konstruiranom 1923. godine ili pak u društvu kostimiranih junaka prošlih vremena. Uz glazbu, šampanjac, legende, priče i pogled na  Zagreb bit će posve drukčiji. Aktivnim  razgledavanjem grada i istraživanjem njegove povijesti naučit ćete mnogo ne samo o Zagrebu nego i o timskom radu i samima sebi.

Upalite zagrebačka svjetla - paljenje  plinskih svjetiljaka na Gornjem gradu prilika je da  na upečatljiv način  upoznate zagrebačke znamenitosti, legende i priče. Zajedno s gornjogradskim svjetiljkama zasjat će i Vaša ljubav za ovaj grad.  

Zaustavite dah pred ljepotom prirode. Posjeta Plitvičkim jezerima, svega dva sata vožnje udaljenih od Zagreba, ushićenje su  prirodnim fenomenom koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Izlet u Hrvatsko zagorje - 50-tak dvoraca i  brojne crkve  podignute od 12. do 19. stoljeća zanimljivo su odredište. Užitak boravka pojačat će mogućnosti obilaska vinskih cesta te ukusna hrana u tamošnjim  restoranima s lokalnim specijalitetima.

Na kavu u Split ili Dubrovnik -  jednodnevni ili višednevni izleti na  Jadransku obalu i gradove Split i Dubrovnik - oba pod zaštitom UNESCO-a - prepuni su iznenađenja  ljepotom ovih gradova, njihove povijesti i sadašnjosti.