Zagreb Vas očekuje

Zagreb je grad koji, oivičen i isprepleten zelenom ogrlicom parkova, na uskom prostoru pješačke zone ima kulturne i umjetničke institucije, moderno i tradiciju, staro i novo…

Zagreb je i star i mlad. U jednom gradu žive dva, u sadašnjosti prošlost koja se više od devet stoljeća ispisuje i čita u muzejima, spomenicima i gradskim ulicama.

Zagreb je najveći europski kafić na otvorenom i jedna od rijetkih zelenih tržnica, uvijek gostoljubiv i otvorena srca. Zagreb ima vrhunske hotele i kongresne dvorane, reprezentativne objekte, kazališta i muzeje, restorane i nedaleka izletišta.

Zagreb ima sportsko-rekreacijske zone i parkove, šetališta i pozornice na otvorenom. Zagreb je polazište iz kojeg su u svijet krenuli vrhunski znanstvenici i umjetnici te neke od najvećih tekovina civilizacije poput kravate i penkale, tradicionalnih simobola poslovnih ljudi.

Zagreb je mnogo puta provjereni domaćin kongresa, korporativnih sastanaka, incentiva, kulturnih i sportskih priredaba u organizaciji kojih se vrhunska profesionalnost udružuje sa iskrenim srcem.

Zagreb je ishodište za putovanja i doživljaje koji se pamte. Njegov zeleni prsten ili pak modernim prometnicama kao i zračnim linijama povezana obala Jadranskog mora, tu su nadomak i očekuju Vas. Zagreb, glavni grad Hrvatske, u samom je središtu Europe, izvrsno povezan zračnim, cestovnim i željezničkim putevima. Tu nadomak Vama, a ipak drukčiji… Zagreb ima srce a Vi…Vi imate Zagreb.